Sofie Malene...

Matematisk student, hestesport, lastbilkørekort, skiinstruktør, kontoruddannelse, selvstændig, hundekennel, SOSU assistent, under udd. som sygeplejerske, 3 brødre, 2 børn og gift 2 gange.

DU bliver som DU TÆNKER!

Jeg har ALTID ønskede mig det PERFEKTE liv...

- idag må jeg sande at det ALDRIG fandtes, der hvor jeg søgte!

Lev på en sten, i følelsen som millionær og vær overbevist om, at andre må søge DERES lykke.

STOP NU med at tage ansvar for andre... ELLERS mister DU dig selv!

 

Det stod MEGET klart, da jeg mødte min "ENESTE ENE"...

- "LIGE BØRN LEGER BEDST"!

Vasketøj og madpakker...

NYT er meget sjovere end faste rutiner!

...uanset hvad, så er LIVET vores eget!

- Og hvad vi vælger at tænke og handle på...

- er op til os selv og vores vilje!

Tro på... "ALT kan lade sig gøre"!

HÅNDSYET...

Ovevejelser om ægte

- eller syntetisk?

Det ÆGTE

vandt slutspurten!

HOT TO WEAR...

Paryk...

Ingen hårextension!

Var ideen bag købet...

MODEL PARYK...

Kan handles til

½ pris... når den har været i

udstillingsvinduet!

Janteloven

Elsket eller hadet?

 

- Magten er stor!

At "elske" sig selv, er ikke en selvfølge...

- det er hårdt arbejde!

HUSK at tage billeder og skriv en LOGBOG...

 

Du mangler din LIVSHISTORIE, når...

 

- ungerne er flyttet hjemmefra og manden har forladt familien for en "yngre" model!

 

- du sidder alene på et plejehjem og ikke længere kan huske, at dine børn er blevet voksne!

 

- du syntes, at livet har været for kort og alle dine gøremål har været forgæves!

 

- alle syntes du er FANTASTIK, men bare ikke kan HUSKE hvorfor!

 

- du vil HUSKE på alle de FANTASTISKE øjeblikke, som du har været en del af!

 

- du bare ønsker at mindes ALT DET, som er en del af "ALT DET DU ER"!

 

  • Tanker bliver til følelser
  • Følelser bliver til handling
  • Se på dine handlinger bag handlingen
  • Det handler KUN om dig og ALDRIG om andre
  • Janteloven får et KÆMPE minus herfra
  • ALT hvad du gør er GODT

Loppemarked

betyder

NY garderobe...

 

- og billeder er et

MUST!

Spot det "bedste"...

 

At finde sin egen "stil" på loppemarked

 

- er ikke en

engangsforestilling

 

Det "trænede" øje med sans for retning er værdifuldt!

 

Hvad skal du i weekenden

? 

Frygten for at være GRIM...

Udseende betyder ALT

Uanset om ideen er god eller ALDRIG bliver realiseret, så er det VIGTIGT at tro på ens egen unikke tankegang, som ingen andre kan tage betaling for. 

Modstridende tanker er KUN fravær af "retning"...

Hvis alle de ting vi "har", fortæller hvem vi er...

Hvem er vi så... - hvis vi mister dem?

#Selfie feberen

#Selfie stangen

#Youcam perfect

#Likes

#Love it

Ivan Grundal

Michael Kors

Gestuz

Margot

Rosemunde

Nørregaard

Og så meget mere...

Find det "rigtige" sted at handle...

 

- Ingen prisskilte!

 

- Tiltaler "sælger" dit øje?

 

- Har "sælger" god energi?

 

- Kvinder handler med kvinder!

 

- Se på "mærket"!

 

- Findes der 5 gode ting på samme stand?

 

Så kan du

shoppe

loppe-tøj!

Frygten for at være SMUK...

Udseende betyder INTET

6 kommentar(er)

Hvad syntes du?

Skrevet af Kurt Petersen
Jeg må lige kommentere igen. Til Anja, der har skrevet det sidste indlæg. Der er mange måder at føle sig smuk på og du beskriver det så godt. Sofie Malenes oplæg handler jo slet ikke om udseendet men om følelsen inden i os selv. HC Andersen levede ikke forgæves, da han skrev "den grimme ælling". Du skriver det på din måde og fortæller om stærke følelser, frustration og sorg. Jeg kan godt se, at min søster, som jeg skriver om, skal igennem en process for at forstå livet med andre øjne. Jeg har altid følt mig elsket som barn så derfor har jeg svært ved at forstå de følelser min søster sidder inde med. Det er muligt, at hendes besatte trang af at være smuk egentlig handler om, at hun ikke har følt sig elsket. Jeg vil tænke over det du har skrevet.
2016.11.07 Skrevet af anja
som barn gik jeg aldrig op i at være perfekt eller da jeg havde opbygning oppe hovedet som teeneger, har aldrig levet op til andre forventninger, som barn legede jeg med biller ikke med dukker og covboyer kravlet i træer spillet fodboldt så der var ikke meget rinsesse over mig. Havde kun drenge venner og de var sku da ligeglad hvordan man var klældt eller så ud bare du kunne skyde til den boldt der kom.
Når jeg sidder og tænker efter hvorfor jeg er som jeg er i dag tænker jeg shit hvad har jeg gang i , har altid kæmpet at være mig altid følt mig anerledes ind andre fordi at jeg var BARE mig men var jeg så det. Hele min opvækst har jeg altid følt at jeg var en andens mands datter alligevel han kom ind i mit liv som 3 årige ikke fordi han ikke var en god far for der er han den bedste men familien noget andet så kunne man mærke det blev førest resepteret af farmor den dag hun viste hun skulle har fra ellers var jeg jo bare en andens datter. Jeg har haft et liv hvor jeg passet mig selv fyldt med ensomhed der hjemme var jeg bare på værelset eller nede og spille fodboldt hvor jeg havde mit frihed. i skolen mente læren jeg var dum som hun sagde til min mor på forældremøde så der var jeg og sat til siden. Da jeg opsøger min rigtig far oplever jeg igen den følelse jeg er bare en andens kvinde datter shit prøv lige en gang at se mig jeg er mig et mennesker og ikke nogen andens. Mit voksen liv har jeg skulle lærer alting selv om følelser om kærlighed og hvem er jeg mit liv har bestemt ikke været perfekt der har været mange bjerge der skulle bestiges til jeg er nået til det jeg er i dag og der er flere bjerge endnu stadig hårdt arbejde. Men nogen ting har givet bonus den mand jeg har i mit liv han er den første mand der har vist kærlighed at han holder af mig og receptere den jeg er, mine børn har lært alt det jeg ikke lærte de har fået min opmærksomhed de har fået afvide hvor meget jeg holder af dem og at være sig selv og sige sin mening og kan se det har givet bonus min store datter er den kærligste mor jeg kender og sætter sig ned i sine børns børnehøjde er stolt. Det jeg bare vil fortælle alligevel man er den grimme ælling i livet og får mange slag og har en god eller dårlig opvækst, bliver vi den smukke svane på et eller andet tidspunkt. Vi kan ikke lave det om man har været igennem men gør det ting vi kan nu for vi er jo den vi er den smukke svane lige meget hvad livet har budt os gennem årene. Mit liv er det, det er fordi jeg har lært måske på den hårde måde fordi jeg har skulle lære det selv hvad er godt for mig og hvad er ikke.
2016.11.06 Skrevet af Mulle
Jeg ved ikke om jeg rigtigt forstår dilemmaet? Smuk og grim - findes den anskuelse overhovedet, at tiltale nogen? Min kæreste er hverken det ene eller det andet. Min kæreste er alt for mig, så hvorfor skal jeg mene det ene eller det andet? Jeg kan læse hvad I skriver, men jeg syntes det er forkert, at være sort og hvid. Der er så mange muligheder for, at se tingene i forskellige perspektiver... Måske det handler om, den som er usikker på netop sig selv, har brug for virkelig kærlighed for at føle sig elsket. Føler man sig elsket, så er spørgsmålet og følelsen unødvendig. Så er man det man er uden begrænsning for noget. Hygge til Jer alle :-)
2016.08.15 Skrevet af Kurt Petersen
Hej! Tænkte at mænd også kan være med herinde? Jeg syntes faktisk, at kvinder helt rigtigt burde frygte sig selv for at være smukke. Det kan gå hen og blive sygelige forhold, ikke mindst for familien. Min søster er så fokuseret på sit udseende at hun ikke er til at være sammen med. Helt fra barn fik hun kommentár om, hvor yndig og smuk hun så ud. Hun er et rigtigt dejligt menneske, men er besat af at få andres opmærksomhed. Hvis hun bare ville forstå NETOP, at udseende intet betyder, hvis det går ud over livet generelt. Dejlig at nogle bringer dette op til debat. Hilsen Kurt
2016.08.15 Skrevet af Lena
Som Anja skriver, hvilket jeg virkelig sympatisere med, så står jeg i den modsatte situation. Vores datter på snart 13 er overbevist om, at hun er guds gave til samfundet. Hun har ingen realitetssans for forskelligheder og hun sidder foran spejlet så snart hun kan komme til det. Bruger såååå meget tid på selfies og FB...vi har svært ved at motivere til andre aktiviteter og hun laver ikke sine lektier. Er der ikke det, ja så er der det andet. Stor respekt for alle familier med teenager.
2016.08.15 Skrevet af Anja k.
Jeg har en datter i teenage alderen. Prøver virkelig at gøre hvad jeg kan for at fortælle, at hun er smuk og dejlig. Det er bare som om hun konstant leder efter fejl ved sig selv. Jeg er virkelig i vildråd. Hvad kan jeg gøre?